Ševětín B - Chrášťany 1 : 2

18.08.2009 10:37

1.kolo, NE 23.8. od 17.00  Ševětín B  -  Chrášťany   1 : 2  ( 1 : 1 )

16. Bendík  -  45. KLIČKA z pen., 75.Z.ZEMAN ( Vomáčka ).

Rozhodčí Brůžek ( nic moc ), ŽK - P.Mach, Martin Zeman

Sestava : Vachuta –  M.Zeman, Suchan, V.Mach ©, Matějka  -  Z.Zeman, Vomáčka, P.Mach ( 80.Z.Svatoš ), Papoušek -  Jirásek, Klička.

Komentář :  Zápas se odehrál tradičně napjatě, byl plný tvrdých soubojů, faulů a hádek, čemuž přispěl špatným výkonem i rozhodčí Brůžek. Zpočátku se domácí snažili hrát, a nám to trvalo než jsme našli vůbec nějaký rytmus. Po čtvrthodině kopali domácí po zbytečném faulu přímý kop, útočník se hlavou prosadil a obloučkem zaskočil Vachutu. My jsme hráli stále nervózně, nedařila se souhra ani rychlý a hlavně přesný přechod do útoku. Kvalita ale byla přeci jen na naší straně, takže časem přibývaly i ošemetné situace před brankou. Dva centry Kličky proletěly vápnem bez teče, střelou neuspěl Papoušek, Vomáčka nastřelil zblízka břevno. Vyrovnání jsme se dočkali až v poslední minutě poločasu, když Vomáčka obelstil brankáře Chalupu a následnou střelu Papouška vyrazil obránce rukama. Byl vyloučen a penaltu proměnil Klička. Ve druhé půli se oslabení domácí snažili a my měli spoustu prostoru k útočení, vypracovávali si jednu šanci za druhou. Bohužel se nedařilo zakončení, ve spalování se střídali oba útočníci. Nejméně čtyři jasné gólovky mohly dávno přinést klid, místo toho jsme se strachovali až do konce. Vítězný gól vsítil Zdeněk Zeman, když si naběhl do prostoru na Vomáčkovu přihrávku a přesnou střelou po zemi nedal brankářovi šanci. Pak jsme ještě přežili pár závarů před naší brankou a opět promarnili pár příležitostí. Dnes trochu útok zaostal za obranou, která pracovala perfektně zejména na krajích. Jinak dobrý výkon útoku kazí pouze málo gólů. Historie však už bude znát pouze výhru. Tři body budiž nejlepší pozvánkou na pouťový příští zápas.

Ostatní zápasyKoloděje - Dříteň B 2 : 0 ( Barták, Benda ), Neplachov - Pištín 2 : 2  ( Brčák, Blažek ), Vltava - Dubné 0 : 1 ( Mikšovský ), Lipí - Úsilné 3 : 2  ( Kruťko, Medula, Zvánovec - Hála, Jírovec ), Bavorovice B - Borek  5 : 1  ( Hlavatý 3, Sedlický, Seethaler - Bejsta ), Dívčice - Temelín  3 : 4 ( Kuráž 2, Falber - Vornay 2, Havlíček, Profant ).