Dívčice - Chrášťany 1 : 3

29.10.2009 10:33

12.kolo, ST 28.10. od 14.30   Dívčice  -  Chrášťany  1 : 3 ( 1 : 2 )

35. Falber  -  10. P.MACH ( Klička ), 20. VOMÁČKA z pen. ( Klička ), 75. KLIČKA ( Papoušek )

Rozhodčí Šíma ( průměr ), ŽK - M.Zeman, Suchan

SestavaMichalec – Landa, V.Mach ©, Suchan, Matějka  -  Boháč ( 80.Z.Svatoš ), P.Mach, Vomáčka (80.Boháč st.), Z.Zeman ( 30.Papoušek ) - Klička, M.Zeman.

Komentář :    Vložené středeční kolo se odehrálo za příjemného počasí na velmi nepříjemném hřišti s nevyzpytatelnými odskoky míče. Herně se nám moc nedařilo, domácí měli dva kvalitní útočníky, ale jinak se jim nedařilo také. V první půli jsme proměnili dvě standardní situace ( P.Mach po rohu, Vomáčka z penalty po faulu na Kličku ), ale ani to nás neuklidnilo, i za příznivého stavu jsme byli nervozní a všechny akce byly provázeny neustálým řevem, což se i rozhodčí Šíma snažil uklidňovat. Domácí vycítili šanci a snažili se, a podařilo se jim ještě do poločasu snížit, z naší útočné práce stojí za zmínku snad jen dvě střely Kličky a jedna M.Zemana těsně vedle. Druhá půle byla z naší snahy zodpovědnější, přesto jsme byli téměř celou dobu pod tlakem, také díky mnoha trestným kopům, protože jsme se nevyvarovali častých faulů. V přímé obranné práci jsme však naštěstí nechybovali, a co prošlo obranou, tak spolehlivě pochytal brankář Michalec. Dočkali jsme se i pojišťujícího gólu, po pasu Papouška s přehledem obloučkem zakončil Klička. V závěru předvedl Michalec ještě tři další kvalitní zákroky a výrazně tak přispěl ke konečnému vítězství. Zápas nám ale kromě bodů vůbec žádnou radost nepřinesl, spíš naopak. 

Ostatní zápasyNeplachov - Koloděje  1 : 0  ( D.Švec ), Vltava - Dříteň B  0 : 1  ( Krejčíř ), Bavorovice B - Úsilné  4 : 2  ( Hlavatý 2, Smejkal, Kubíček - Hála 2 ), Ševětín B - Dubné  2 : 4  ( Bendík 2 - Kudláček 2, Bohdal, Petráš ), Temelín - Borek  5 : 0 ( J.Jaroš 3, Profant, Vornay ), Lipí - Pištín 5 : 3  ( Postl 2, Klečka, V.Šturma, Zvánovec - Kocourek, Ruso, Trávníček ).