Chrášťany - Vltava 5:1

21.04.2010 20:25

 

16.kolo, SO  10.4. od 16.30    Chrášťany - Vltava ČB  5 : 1  ( 3 : 0 ) !

20. P.MACH  ( Jirásek ), 23. P.SVATOŠ ( Klička ) 40.JIRÁSEK ( Klička ), 63. JIRÁSEK ( Vomáčka ), 75. JIRÁSEK ( Boháč ) - 62. Pícha

Rozhodčí Feitl ( dobrý ), bez ŽK

SestavaCihla – Svoboda, V.Mach ©, Suchan, Dědič ( 55.M.Zeman )  -  Vomáčka, P.Mach, Klička, M.Boháč ml. -  P.Svatoš, Jirásek ( 82.Mikolášek ).

Komentář :    Zápas čtvrtého se druhým potvrdil příslušnost obou mužstev k horním patrům tabulky. Hosté z Vltavy se představili ve velmi fotbalovém světle a od začátku chtěli diktovat tempo hry. My jsme je však zaskočili pevnou obranou a rychlým přechodem do útoku a zejména pak proměňováním šancí. První dva góly jsme vměstnali do 3 minut, nejprve utekl Jirásek a jeho přesnou zpětnou přihrávku proměnil Petr Mach, pak Kličky vyslal do brejku P.Svatoše a ten s přehledem zakončil. I přesto hosté pokračovali v aktivní hře, hrozili při standardkách, ale do přestávky jsme my přidali třetí gól z kopačky Jiráska. Druhý poločas začal opět v režii hostů, v naší obraně přibývalo zmatků, a tento tlak vyústil ve snižující gól hostujícího Píchy. Ovšem hned po rozehrání po Vomáčkově akci zvýšil opět Jirásek na rozdíl tří branek. To hosty definitivně zlomilo a zápas pak pokračoval v klidu, i když pořád se stejně vysokým nasazením z obou stran. Výborný výkon a hattrick pečetil výstavní střelou do šibenice Jirásek, a při střídání ho vyprovázel zasloužený potlesk. Hrou i výsledkem jsme potěšili sebe i diváky ( i špiony z Temelína ), méně už výborného soupeře, kterému musíme smeknout za kvalitní a pohodový zápas.

 

Ostatní zápasyDubné - Koloděje 4 : 0  ( Kudláček 3, Novotný ), Temelín - Bavorovice B  4:1  ( J.Jaroš 2, Pavlovič, Profant - Dráb ), Úsilné - Neplachov 2:1 ( Vondřich, Leština - Brčák ),  Borek - Lipí  1 : 1 ( Šrámek - Zvánovec ), Dívčice - Ševětín B  4:2  ( Tesař 2, Pekař, Eibl - Doležal, Beneš ), Pištín - Dříteň B 3 : 0  ( Vávra, Lemberger ).