Chrášťany - Koloděje 2 : 3

03.05.2010 08:05

 

18.kolo, SO  24.4. od 17.00    Chrášťany  - Koloděje  2 : 3  ( 1 : 1 ) 

Branky : 15.JIRÁSEK ( P.Mach ), 80. KLIČKA  -  30. Rada, 60. Pospíchal, 65. Kubíček

Rozhodčí Kodl ( dobrý průměr ),  ŽK 2 : 2 ( P.Suchan 2 ), ČK  P.Suchan ( 44.min )

SestavaCihla – Svoboda, V.Mach ©, Suchan, Landa ( 55.Matějka ) -  M.Zeman, Vomáčka (75.Michalec ), P.Mach, M.Boháč ml. ( 55.Dědič ) -  Klička, Jirásek.

Koloděje:  Minařík - L.Hartman, Kubíček ©, Adámek, J.Hartman - Vaněrek ( 77.Bartoušek ), Rada, Benda, Deák - Barták ( 82.Čáp ), Pospíchal.

Komentář :     Velké sousedské a dlouho očekávané derby se v mnoha ohledech vydařilo, od počasí přes rozhodčího až po diváky, kterých dorazilo nejméně 230 ! Jediné, co se moc nevydařilo, byl výkon a výsledek z pohledu domácích. Začali jsme lépe a slibně a dostali se do vedení po hlavičce Jiráska, když stejný hráč chvíli předtím další jasnou šanci nedal. Postupně však nadšení hosté začali přebírat střed hřiště, neudržitelný byl zejména Vl.Benda. Brankář Cihla předváděl výborné zákroky, přesto nemohl zabránit vyrovnávacímu gólu Rady, který měl spoustu času si připravit střelu a nádherně vymetl šibenici ! Dále se hrálo na obě strany, přicházely i šance, ty hostující pochytal Cihla, neujaly se ani střely Kličky a trestný kop Vomáčky na naší straně. Minutu před půlí přišel jeden z rozhodujících momentů zápasu - Suchan zastavil nedovoleným skluzem rozběhnutého Bendu a uviděl v rukou rozhodčího Kodla druhou žlutou kartu a následně tedy červenou. Po přestávce byla převaha hostů v přesilovce jasně znatelná, domácím se nedá upřít snaha, byla ale křečovitá a nic nevycházelo. Přesto dali hosté oba další góly až po našich chybách, a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Nic na tom nezměnil ještě korigující gól Kličky. Nejvýznamnější zápas, který se za posledních mnoho let v Chrášťanech hrál, tak vyhráli hosté z Koloděj.

 

Ostatní zápasyÚsilné - Dříteň B  3 : 0  ( Jírovec 2, Novák  ), Temelín - Ševětín B  5 : 0  ( Faktor 2, Pavlovič, Pešek, Vornay ), Dívčice - Vltava 0 : 1   ( Škuthan ),  Borek - Neplachov 1 : 0  ( Bláha ), Bavorovice B - Lipí  0 : 2 ( Jinek, Svoboda  ), Dubné - Pištín  1 : 0 ( Cepák )