Chrášťany - Bavorovice B 6:2

18.08.2009 10:35

13.kolo, NE 16.8. od 15.00  Chrášťany - Bavorovice B  6 : 2  ( 2 : 1 )

21. VOMÁČKA z pen. ( Klička ), 25. VOMÁČKA ( Klička ), 49. KLIČKA ( Jirásek ), 62. JIRÁSEK ( Klička ), 84.VACHUTA ( P.Mach, Vomáčka ),

87. P.MACH ( Z.Zeman )  -  9. Gondek, 81. Seethaler.

Rozhodčí Hybšman ( dobrý ), ŽK - Martin Zeman

Sestava : Cihla – Z.Svatoš ( 50.Dědič ), Landa, V.Mach ©, M.Zeman  -  Z.Zeman, Suchan, Vomáčka, P.Mach -  Jirásek ( 70.Vachuta ), Klička ( 80.Mikolášek ) .

Komentář :  Ve výborné atmosféře jsme také výborně vstoupili do nové sezony. Počasí přálo ( až moc ), přišli lidi, bylo občerstvení, i odhodlaná sestava, oslabená sice o pár jmen, ale již s novou posilou, mladým Jirkou Kličkou. A právě on byl hlavní postavou našich útočných akcí. Nejprve jsme se trochu rozkoukávali, a začali takový nesmělý tlak, který nic nepřinesl, naopak do vedení šli po nenápadné akci a naší chybě hosté. Ti se prezentovali hrou na tři přihrávky vzadu a pak dlouhý nákop na útočníky, naši zadáci měli spoustu práce, kterou odvedli vesměs s přehledem. Časem jsme se začali prosazovat více, útočníci měli dost míčů, i dost jich vybojovali. Po jedné z akcí byl Klička faulován a penaltu proměnil Vomáčka. Za pár minut pálil prudce zpoza vápna Klička, míč do sítě usměrnil tečí opět Vomáčka. I přes další akce jsme do půle již gól nepřidali, přidali jsme i jednu chybu, kterou naštěstí hosté nepotrestali. Hned po půli utekl Jirásek a předložil lahůdku Kličkovi, který tak snadno vstřelil svůj první gól v mistrovském zápase. Pak si role vyměnili, a Klička připravil gól Jiráskovi. Pak přidal svou levačkou i pár nebezpečných rohů, hlavičkáři ale neuspěli. Hosté se pak prosadili jen jednou, i když gólu předcházel neodpískaný ofsajd. Konec zápasu jsme si pak pohlídali i užili, oba skvělí útočníci vystřídali, a skóre jsme uzavřeli dalšími brankami. Pátý gól vsítil střídající Vachuta po pěkné akci z levé strany, a šestý P.Mach, když proměnil hlavou rohový kop  Z.Zemana. Za výkon jsme si výhru plně zasloužili a ocenění patří celému týmu, nejvíce zasluhují pochvalu oba útočníci a také nezvykle na levé obraně hrající Martin Zeman. Snad jsme potěšili i početnou diváckou návštěvu a přispěli tak k obnovení fotbalového zájmu v Chrášťanech.

 

Ostatní zápasyKoloděje - Temelín 3:1 ( Kubíček 3 - Havlíček ), Dříteň B - Neplachov  4:1 ( Smékal 2, M.Kovařík, F.Hošek - Brčák ), Pištín - Vltava 3:1 ( Novák, Čapek, Milec - Gališ ), Dubné - Lipí  0:2 ( Svoboda, Medula ), Úsilné - ŠevětínB  3:0 kont., Borek - Dívčice  3:2 ( Vlček, Janíček, vlastní  -  J.Kuráž, Falber ).