6.kolo Lipí - Chrášťany 0 : 3

01.10.2012 21:07

 

6.kolo, NE 30.9. od 15.00   Lipí - Chrášťany   0  :  3   (  0 : 1  ) 

Branky : 30. P.KREMSA ( Vomáčka ), 67.BAHLEDA z pen. ( Jirásek ), 85.JIRÁSEK ( P.Mach )

Rozhodčí  Pileček ( podprůměr ), ŽK  3 : 3 ( P.Svatoš, P.Kremsa, P.Mach ),  30 diváků


Sestava : Lhotka – M.Zeman, V.Mach ©, P.Kremsa, Jedlička ( 75.Koukol )  -  Boháč, P.Mach, Vomáčka ( 65.P.Suchan ), Bahleda -  Jirásek, P.Svatoš ( 55.J.Kremsa ).

 

Komentář :  V zápase mužstev z opačných pólů tabulky byl rozdíl jasně znát. Domácí hráli tvrdě, v čemž jsme se jim vyrovnali, a navíc jsme přidali znatelnou herní kvalitu. Ta se projevovala i přesto, že se nám zdaleka vše nevydařilo, snaha se upřít nedala, a sem tam i něco vyšlo. Po opatrném úvodu se do několika slibných šancí dostal kanonýr Jirásek, bohužel zatím neuspěl. V další akci napřáhl z dálky Vomáčka, střelu však zastavilo břevno. Potom se do míče opřel Petr Kremsa, a tentokrát míč našel správné místo v síti, což znamenalo první zásah Dina v našem dresu ! O pauze jsme byli tedy spokojenější, domácí nic nevytvořili, hrozili jen po našich chybách, po jedné z nich nutno pochválit brankáře Lhotku za super zákrok, který zabránil gólu. Zpočátku druhé půle byla hra dost neurovnaná, tomu výrazně přispíval nepřesný (přesto zkušený) rozhodčí Pileček. Po vystřídání se hra zase maličko oživila, Jirásek se nebojácně pustil do vápna, kde byl sražen, a Bahleda z penalty zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Pak už jsme opět herně dominovali, domácí se zmohli jen na nakopávání, faulování a diskuse. V závěru po přesném pasu P.Macha se trefil hlavou Jirásek a splnil tak svou střeleckou normu. Zaslouženě vezeme téměř povinné body. A čeká nás trochu těžší série zápasů se silnějšími soupeři.

 

Ostatní zápasy :  

Borek - Mokré  3 : 4  ( Turek, Kučera, Novák - Houska 4 ), Bavorovice B - Pištín  3 : 2  ( Šefčík 2, Vaněček - Čapek, Trávníček ), Žabovřesky - Koloděje  2 : 4  ( Horský, Pokorný - Al-Aita 2, Puchýř, Tajč ),  Vrábče  - Dubné   0 : 4   ( J.Navara 3, Havlín ), Úsilné - Vltava  2 : 2  ( Leština 2  -  Lacko 2 )