Lipí - Chrášťany 2 : 3

11.04.2010 10:14

15.kolo, NE  4.4. od 16.30   Lipí  -  Chrášťany  2 : 3  ( 1 : 1 )

Kruťko (11), Postl (11)  -  15.JIRÁSEK ( Vomáčka ), 60. KLIČKA ( Vomáčka, Jirásek ), 70. KLIČKA ( Vomáčka )

Rozhodčí Zevl ( průměrný a zajímavý ), ŽK 1 : 2  ( P.Mach, Suchan )

SestavaMichalec – Svoboda, V.Mach ©, Suchan, Matějka  -  M.Boháč ml., P.Mach, Vomáčka, M.Zeman ( 46.P.Svatoš ) - Klička, Jirásek ( 80.Dědič ).

Komentář :    Na pěkném, ale zrádně měkkém hřišti, za pěkného a ve druhé půli větrného počasí se v Lipí odehrál docela zajímavý zápas. Spíše to byl boj než herní kvalita, zejména v první půli chyběla přesnost. Do vedení jsme šli zásluhou Jiráska, který utekl domácí obraně a trefil k tyči. Domácí však brzy odpověděli z penalty po faulu Vomáčky. Dále jsme nevyužili ani jednu z množství standardních situací, zejména dlouhých autových vhazování do vápna. Druhá půle byla opět bojovná, nám se dařilo  držet domácí na uzdě a udeřili jsme dvěma téměř identickými situacemi - dvě střely Kličky byly obráncem tečovány k tyči mimo dosah brankáře. Pak jsme už snažili výsledek udržet, a povedlo se, přestože pár minut do konce rozhodčí daroval domácím ještě jednu penaltu. Zbytek jsme již ubránili, a z brejku dali další gól, který však díky zásahu domácího pomezního nebyl nesprávně uznán. Body jsme si zaslouženě odvezli, a teď nás čeká mnohem těžší sousto v podobě TJ Vltava.

 

Ostatní zápasyNeplachov  -  Dubné  1:1  ( Šubrt - Kudláček ), Dříteň B - Temelín   3 : 2  ( Gutwirth 2, Vlášek - Profant, J.Jaroš ), Vltava - Úsilné 3 : 0  ( Gališ, Gregor, Pícha ), Ševětín B - Borek  1 : 3  ( Bendík - Stehlík, Šrámek, vlastní ), Bavorovice B - Dívčice 3 : 3  ( Seethaler, Gondek, Dráb - Tesař, Falber, Kuráž ), Koloděje  - Pištín  4 : 0  ( Barták, Pospíchal, Deák, Benda )