Dříteň B - Chrášťany 2 : 4

09.05.2010 20:17

19.kolo, NE  2.5. od 17.00    Dříteň B  -  Chrášťany  2 : 4  ( 2 : 2 ) 

Branky : 10.Koudelka 30.Lébl   -  15.JIRÁSEK ( Klička ), 40. JIRÁSEK ( Klička ), 47. M.ZEMAN ( P.Mach, Klička ), 90.JIRÁSEK ( Klička, Cihla )

Rozhodčí Soukal ( dobrý ),  ŽK - P.Mach, Klička

SestavaCihla – Svoboda, V.Mach ©, Michalec, Dědič -  Vomáčka, P.Mach, Klička, M.Boháč ml.  -  M.Zeman, Jirásek.

Komentář :    Po prohře v derby jsme si chtěli spravit reputaci, jeli jsme však do Dřítně, která sbírá body právě jenom doma, a ještě navíc pouze v 11 lidech. Domácí nás předčili v první půli zejména rychlostí a kvalitou přechodu do útoku, dvakrát se dostali do vedení, skóre pokaždé srovnal Jirásek po výborně zahraných trestných kopech Kličky. Jinak jsme se dopředu moc neprosadili, naopak domácí neproměnili nejméně 4 další příležitosti ! Po přestávce jsme  prohodili rozestavení a naše obranná hra se zlepšila, navíc hned na začátku pěknou akci chladnokrevně zakončil Martin Zeman a šli jsme do vedení. Druhá půle byla pak herně vyrovnaná, ale tentokrát jsme si i my připravili několik příležitostí, které zůstaly nevyužity. Domácí se ke konci snažili víc tlačit dopředu a pokoušeli se vyrovnat. Pár jejich střel však branku minulo a ostatní byly zblokovány. Vedení jsme si pak už pohlídali, a vítězství pečetil v poslední minutě po brejku a skvělé přihrávce Kličky opět střelec Jirásek, který tak zkompletoval již druhý jarní hattrick. Ze Dřítně se body moc nevozí, o to jsou pro nás cennější.

 

Ostatní zápasyDubné - Temelín  2 : 1  ( Bohdal, Honner - J.Jaroš ), Lipí - Ševětín B  8 : 0  ( Svoboda 3, Postl 2, Babouček, Jinek, Šturma ), Neplachov - Dívčice 0 : 4  ( Pekař 2, Horký, Eibl ),  Koloděje - Borek  2 : 1  ( Barták, Rada - Kučera ), Vltava - Bavorovice B 1 : 1 ( vlastní - Hlavatý ), Pištín - Úsilné  1 : 2 ( Vávra - Bejsta, Hála )