Chrášťany - Úsilné 7 : 1

31.05.2010 15:02

22.kolo, SO  22.5. od 17.00    Chrášťany - Úsilné   7 : 1  ( 3 : 0 ) 

Branky :  20. VOMÁČKA ( Suchan ), 30.SVOBODA ( Klička ), 40.KLIČKA ( P.Mach ), 60.JIRÁSEK ( Klička ), 65.SUCHAN ( Klička ), 75.a 85. KLIČKA  -  80. Bejsta.

Rozhodčí Ambrůžek ( výborný ),  ŽK 2 : 1 ( P.Mach, Svoboda )

SestavaCihla – Svoboda, V.Mach ©, Landa, Dědič -  Z.Zeman ( 55.M.Zeman ), Suchan, P.Mach, Vomáčka  -  Jirásek, Klička.

Komentář :    Po výhře v Dubném jsme chtěli potvrdit body i doma s papírově slabším, ale vždy nebezpečným Úsilným. Tentokrát však žádné nebezpečí nehrozilo a bylo na nás, jak se prosadíme. První minuty přinesly očekávaný tlak, ale celkem rozháraný a hostům se dařilo jakžtakž držet míč. Kvalita byla jasně na naší straně, první branku přinesla krásná střela Vomáčky, který se na 30m opřel do míče a na ránu do šibenice brankář hostí nedosáhl. Podobně se mu "dařilo" po další krásné střele Zdeňka Svobody, pro nějž tato branka byla první v sezóně. Tím nabral zápas jasný směr a na hostující branku se valila jedna nebezpečná akce za druhou. Ještě do přestávky navýšil vedení po rychlé přímočaré akci Klička. Druhou půli jsme v podstatě odehráli pro diváky a zápas jsme si patřičně užili, přidali jsme i další góly, přičemž další spousta příležitostí zůstala nevyužita. Čtvrtý gól padl po trestném kopu Kličky, kdy míč odražený od břevna vrátil do sítě nekrytý Jirásek. Poté proměnil výborný Kličkův centr hlavou Suchan ( také svou první brankou v sezóně ). Nejlepší střelec Klička pak navýšil skóre dalšími dvěma góly, mezitím jsme dovolili soupeři z ojedinělé akce dosáhnout čestného úspěchu. Zápas se odehrál opět ve výborné atmosféře, pískal výborný rozhodčí Ambrůžek. Příště nás však čeká soupeř daleko těžší, Temelín, a to bude o něčem úplně jiném.

 

Ostatní zápasyBorek - Dubné 1 : 2  ( Slezák - Kudláček, Bohdal ), Lipí - Neplachov 0 : 2   ( Míka, Brčák ), Bavorovice B - Dříteň B  4 : 2  ( Hlavatý, Koláček, Kubata, Sedlický ),  Dívčice - Pištín 3 :0   ( Pekař 2, Popel ), Ševětín B - Koloděje  1 : 3  ( Bendík - Benda, Barták, Kubíček ), Temelín - Vltava  2 : 2 ( Havlíček 2 -  Pícha, Škuthan )