Chrášťany - Lipí 1:1

30.08.2009 17:40

2.kolo, SO 29.8. od 17.00  Chrášťany  -  Lipí   1 : 1  ( 0 : 0 )

70. JIRÁSEK ( P.Mach )  -  76. Kruťko  

Rozhodčí Kodl ( průměr ), ŽK - P.Svatoš, Klička

Sestava : Cihla – Dědič (46. Landa ), V.Mach ©, Suchan, Matějka  -  Z.Zeman ( 46.P.Svatoš ), Vomáčka ( 75.Vachuta ), P.Mach, Papoušek -  Jirásek, Klička.

Komentář :   Bitva o čelo tabulky přinesla zajímavý zápas, v němž domácí hráli na vítězství a hosté si přijeli pro bod. Cíl se jim podařil, přestože byli celý zápas pod tlakem a vyráželi jen k ojedinělým útočným akcím. Domácí měli herně navrch a vypracovávali si nebezpečné situace, koncové řešení však bohužel selhávalo. Obranu soupeře se nám podařilo překonat několikrát, brankáře však pouze jednou, když přesný pas od P.Macha za obranu proměnil v 70.min ve vedoucí gól Jirásek. Hosté však brzy vyrovnali, když potrestali jedinou chybu naší obrany. Přes další velkou snahu se už výsledek do konce zápasu nezměnil. Za výkon bychom si výhru zasloužili, ale fotbal se hraje na góly a ne na šance. Remíza je tak pro nás ztrátou. Zápasu předcházelo pouťové utkání chrášťanských starých gard a mlaďasů. „Staří“ zúročili svůj um i zkušenosti a „mladé“ porazili jasně 7:0. Celé odpoledne panovala na hřišti vynikající atmosféra a divácká kulisa, škoda, že jsme jí kromě hry nepotěšili ještě i větším bodovým ziskem. Tak snad příště.

 

Ostatní zápasyTemelín - Dříteň B  5 : 1  ( Pavlovič 3, Jaroš, Pešek - Vlášek ), Dubné - Neplachov 1 : 1  ( Kudláček - Čada  )  Pištín - Koloděje  5 : 1  ( Imber 2, Samec, Marhoun, Čapek - Barták  ), Úsilné - Vltava 1 : 4  ( Leština - Tesař 3, Kuliš ), Dívčice - Bavorovice B  2 : 3  ( Hájek, Falber  -  Kubíček, Chaloupka, Kalvoda ) , Borek - Ševětín B  5 : 0  ( Bejsta, Šrámek, Šťastný, Radouch, Stegbauer  ).