Chrášťany - Dubné 0 : 0

11.10.2009 09:35

8.kolo, SO 10.10. od 16.00   Chrášťany - Dubné  0 : 0

Rozhodčí Novotný ( docela v pohodě ), ŽK - P.Mach

SestavaDědič – Svoboda,V.Mach ©, Landa, Matějka ( 46.Z.Svatoš )  -  Z.Zeman ( 65.Boháč ), Suchan, Vomáčka, P.Mach - P.Svatoš, Klička.

Komentář :    Tentokrát se utkaly týmy s dosud nejlepší obranou v soutěži. Na hře to bylo po celý zápas znát, hra se odbývala převážně mezi šestnáctkami, a až na standardní situace moc rušno před oběma brankami nebylo. Brankáři také moc práce neměli, každý z nich chytil v první půli jednu jasnou šanci, další míče se k nim přes spolehlivé obrany ani nedostaly. Jinak tedy se nám první poločas moc herně nepovedl. Zato druhá půle byla ve znamení jasného tlaku, hosty jsme téměř na naší polovinu nepouštěli, a chtěli jsme vyhrát, hlavně kvůli bodům a taky kvůli divákům, kterých opět přišlo hodně a patří jim za to díky. Naše snaha vedla k mnoha standardním situacím, ale hostující obrana všechny akce ustála, navíc brankář skvěle vyškrábl ze šibenice střelu Vomáčky z trestného kopu. A když se pak neujaly ani střely Kličky a P.Svatoše, ani spousta dlouhých nebezpečných autů, skončil zápas bez branek a hosté si odvezli bod, a nám taky zbyl zase jenom jeden. 

Ostatní zápasyŠevětín B - Neplachov 2 : 2  ( L.Novotný 2 - Blažek, Nekola ), Temelín - Úsilné  4 : 0  ( Faktor, Vornay 2 ), Lipí - Vltava 2 : 3  ( Svoboda 2 -  Havránek, Tesař, Lacko ), Bavorovice B  -  Koloděje 3 : 3  ( Hlavatý 2, Seethaler - Chalupa, Barták, Hartman ), Borek - Pištín 3 : 1 ( Janíček 2, Šrámek ), Dívčice - Dříteň B  1 : 1  ( Faktor - Šíma ).