Bavorovice B - Chrášťany 4 : 2

19.07.2010 20:21

26.kolo, SO  19.6. od 13.30   Bavorovice B - Chrášťany  4 : 2  ( 2 : 1 ) 

Branky :  Smejkal 2, Lysina, Hlavatý - 10. P.SVATOŠ ( Vomáčka ), 80. KLIČKA z pen. ( P.Mach )

Rozhodčí  Nováček ( nic moc ),  ČK 1 : 0
SestavaCihla ( 46.Michalec ) – Svoboda, V.Mach ©, Landa, Dědič ( 46.Matějka )  -  M.Zeman ( 46.Z.Zeman ), P.Mach, Suchan, Vomáčka  -  Klička, P.Svatoš.

Komentář : V posledním zápase už oběma týmům o nic nešlo, proto se čekal pěkný bezstarostný fotbal. To se však povedlo zejména domácím, my jsme předvedli celkem rozháraný výkon plný nepřesností. Sice jsme se brzy dostali do vedení brankou P.Svatoše, domácí skóre otočili, když pokaždé skóroval neobsazený hráč !  Ještě v první půli spálili naši útočníci každý jednu stoprocentní šanci. Po přestávce a vystřídání náš matný výkon pokračoval, i když snaha se upřít nedá. Domácí v klidu přidali další 2 branky a dohrávali v pohodě ( i když od 60.min o deseti ). Naše akce končily většinou před šestnáctkou ... a někdy i mnohem dříve ... Podařilo se nám už jenom snížit z penalty, kterou se štěstím proměnil Klička. V příštím roce se bez tohoto nejlepšího střelce budeme muset obejít, končí mu u nás roční hostování.  

 

Ostatní zápasyDívčice - Borek  2 : 1   ( Popel, Tesař - Diviš ), Neplachov - Dříteň B  5 : 1   ( Čada 2, Brčák, Šubrt, John - Bláha ), Lipí  - Dubné  1 : 2  ( Klečka - Bohdal, Navara ), Ševětín B - Úsilné  2 :0   ( Chalupa, Bendík ), Vltava - Pištín  2 : 1  ( Škarda, Píša - Koklar ), Temelín - Koloděje   8 : 3 ( J.Jaroš 4, M.Jaroš, Křelina, Havlíček, Faktor - Barták, Pospíchal, Bartoušek )