4.kolo Úsilné - Chrášťany 2 : 0

22.09.2011 10:30

 

4.kolo, SO 17.9. od 16.30   Úsilné - Chrášťany   2 : 0   ( 1 : 0 ) 

Branky : Košťál, Leština

Rozhodčí  Ovčáček ( nic moc ), ŽK  1 : 1 ( Pastor ),  30 diváků


Sestava : Michalec – Svoboda, V.Mach ©, P.Kremsa, Landa - J.Kremsa, Suchan, Jedlička ( 80.Koukol ), Boháč -  P.Svatoš, Pastor (60.Vomáčka ).

Komentář : Na malém hřišti v Úsilném se nám tradičně nedaří a tento zápas to jen potvrdil. Fotbalově se nebylo téměř na co koukat, to ovšem domácím vyhovovalo a po vstřelené brance jim to stačilo k pohodlnému pohlídání náskoku, druhý gól pak přidali z brejku při našem "tlaku". My jsme nebyli schopni něco kloudného vymyslet a do žádných vážných situací, při nichž by se zapotil gólman, jsme se nedostávali. Standardky jsme sice měli, ale nedařilo se zakončení, jednu jasnou penaltu nám sudí upřel. Ale jinak vůbec nic, přizpůsobili jsme se nefotbalovému stylu soupeře, záloha jako by neexistovala. Pro získání nějakých bodů se musíme hodně vylepšit ... 

 Ostatní zápasy :  Žabovřesky - Dubné  0 : 0 (  ),  Borek - Mokré  1 : 2 ( Slezák - Vejskrab, Houska ) ,  Dívčice - Bavorovice B  1 : 1 ( J.Kuráž - Seethaler ),  Nemanice - Pištín  2 : 4  (Bartoš, Kubát - Ježek 2, Vávra, Kučera ), Koloděje - Vrábče  2 : 2  ( Kubíček, Puchýř - Bauer, vlastní )