2.kolo Nemanice - Chrášťany 5 : 2

05.09.2011 10:09

 

2.kolo, SO 3.9. od 17.00   Nemanice - Chrášťany   5 : 2   ( 2 : 0 ) 

Branky : Kochlöfl 2, Motl, Kotaška, Kubát - 55.VOMÁČKA z pen.( P.Svatoš ), 65. P.SVATOŠ ( Vomáčka )

Rozhodčí  Cibranský ( průměr ), ŽK  2 : 2 ( Pastor, Jedlička ),  30 diváků


Sestava : Dědič – Svoboda, V.Mach ©, Jedlička ( 78.Příhoda ), Vachuta  -  Kott ( 70.Koukol ), Suchan , Vomáčka, Boháč -  P.Svatoš, Pastor.

Komentář 

Po úvodní výhře z minulého týdne nám bylo jasné, že v Nemanicích to bude něco úplně jiného, se soupeřem, který léta hrál v okresním přeboru. Jisté obavy se potvrdily na celé čáře. Od začátku jsme byli zakřiknutí, nejistí a málo bojovní, domácí byli rychlejší, důraznější a přesnější, navíc měli ve svém středu zkušeného Kochlöfla, jehož jsme po celý zápas nedokázali účinně eliminovat. A když se ještě k tomu přidaly individuální herní chyby a nerozchytaný brankář, byl debakl skutečně na spadnutí. V útočné fázi se dařilo snad jen P.Svatošovi, díky jehož aktivitě se nám ve druhé půli podařilo vstřelit 2 branky a výsledek tak alespoň korigovat. A ještě to mohlo být lepší, protože domácí nebyli vzadu úplně pevní, ale už se nezadařilo. Jinak kromě gólů měli domácí ještě další spoustu příležitostí, a jejich výhra je naprosto zasloužená.

 

Ostatní zápasy :  Borek - Bavorovice B  2 : 4 ( Janíček, Kojan - Hlavatý, Baščevan, Pleskač, Smejkal ),  Koloděje - Pištín  2 : 1 ( Chalupa, Barták - Vávra ) ,  Úsilné - Dubné  1 : 0  ( Žlůva ),  Vrábče - Mokré  4 : 3  ( Knytl 3, Bauer - Hrabánek, Houska, Jáchym ), Dívčice - Žabovřesky  1 : 6  ( Hájek - Drmota 2, Horský, Pokorný, Ryneš, Nartovský )