18.kolo Chrášťany - Pištín 1 : 3

22.05.2011 21:35

18.kolo, SO  21.5. od 16.00   Chrášťany - Pištín   1 : 3   ( 0 : 1 ) 

Branky :  90. VOMÁČKA ( Z.Zeman )  -  Grill, Ježek, Trávníček.

Rozhodčí Špelina ( dobrý ), ŽK  1 : 2 ( Jirásek ), 70 diváků


Sestava : Michalec - Landa, V.Mach, Suchan, M.Zeman - Papoušek, P.Mach, Vomáčka, Boháč (75.Z.Zeman ) - Jirásek, P.Svatoš (15.Koukol, 75.O.Komrska ).

Komentář :  Po euforii z Koloděj se dostavilo mírné vystřízlivění. Na domácím hřišti jsme letos ještě neprohráli, tentokrát však dorazil velmi kvalitní a fotbalový soupeř. Díky tomu se hrál docela dobrý zápas, v němž byli hosté trochu lepší v mezihře a přímočarosti, brankář Michalec musel hned na začátku likvidovat šanci hostů, do půle vychytal ještě dvě další. Mezitím ovšem kapituloval, když po vyšachování naší obrany zprava zakončoval útočník do prázdné branky. Naše útoky nebyly tak časté, nicméně také dost nebezpečné, ovšem tentokrát měl střelec Jirásek zvlhlý prach a dvě tutovky zahodil. Jinak jsme útočné akce neměli dotažené, soupeř nám svým pohybem a důrazem moc volnosti nenechával, a nakopávané míče často končily u obránců, zejména když po zranění P.Svatoše zůstal na hrotu Jirásek sám. Těsně před půlí mohl vyrovnat po rohu Vomáčka, ale hlavou zamířil vysoko nad. Hned v úvodu druhého poločasu vyrobil hrubku M.Zeman a hosté příležitost využili ke druhému gólu. Naše snahy dál mířily dopředu, ale hostující obrana fungovala s přehledem, a hosté vyráželi do brejků. Jeden z nich se jim také podařilo proměnit a náskok pojistit. Ani tříbranková ztráta nás nesrazila, dál jsme se pokoušeli o útočné akce, ovšem jednak chyběl klid a přesnější nahrávky, a jednak Jirásek skutečně neměl střelecký den. Jeho hlavičku zastavilo břevno, další střelu z dobré pozice namířil pouze do brankáře. Domácí se nakonec čestného úspěchu dočkali v poslední minutě, po rohovém kopu Z.Zemana skóroval hlavou Vomáčka. Hosté z Pištína nám tak připravili první letošní domácí prohru a zaslouženě si odvezli 3 body. 

  

Ostatní zápasyLipí - Mokré 1 : 3  ( Lávička - Houska 3 ),  Dívčice - Koloděje  0 : 0  , Dubné - Temelín  2 : 0  ( Beníšek, Kudláček ), Bavorovice B - Neplachov  0 : 2  ( Šubrt, Laník  ), Úsilné - Dříteň B  1 : 0   ( Vařák )