14.kolo Chrášťany - Bavorovice B 5:3

20.04.2011 21:38

14.kolo, SO  23.4. od 17.00   Chrášťany - Bavorovice B    5 : 3   ( 1  : 1 ) 

Branky : 22.P.MACH ( Papoušek ), 62.SUCHAN ( M.Zeman ), 73.P.SVATOŠ ( Jirásek ), 75. P.SVATOŠ ( Jirásek ), 86.JIRÁSEK ( M.Zeman )  -  Blažek, J.Smejkal, Gondek.

Rozhodčí Ambrůžek ( velmi dobrý ), ŽK 3 : 3 ( Svoboda, V.Mach, Suchan ) , 100 diváků


Sestava : Vachuta - Svoboda, V.Mach, Suchan, Dědič ( 80.Koukol ) - M.Zeman, P.Mach, Papoušek (70.Landa ), Boháč - Jirásek ( 88.O.Komrska ), P.Svatoš.

Komentář :  Zajímavý zápas, za pěkného počasí, se spoustou diváků, nakonec i se spoustou gólů. A jak už to s bavorovickými bývá, důrazná hra do těla a spousta tvrdých osobních soubojů, naštěstí rozhodčí si zápas udržel v mezích. K tomu tentokrát obě mužstva přidala slušnou produktivitu a diváci se měli na co dívat. V první půli se ještě tak trochu vyčkávalo, na obou stranách chyběla větší přesnost. Do vedení šli domácí, útočné vhazování si P.Mach prodloužil hlavou sám sobě do běhu a elegantně přehodil vybíhajícího brankaře. Po několika dalších slibných akcích přišel z naší strany útlum, a hosté se osmělili, dokonce ještě před půlí vyrovnali. Po přestávce jsme pokračovali v matném výkonu, hosté najednou byli lepší, a na rozdíl od posledního zápasu se brankář Vachuta tentokrát nenudil. Zásadní pro další vývoj byla 62.minuta, kdy jsme se opět dostali zničehonic do vedení, dlouhý aut propadl až na malé vápno k Suchanovi a ten nekompromisně trefil. Pak už se hrálo nahoru dolů, nadále tvrdě a důrazně. Následovaly další nevyužité šance, namísto toho hosté ještě jednou vyrovnali v 70.minutě po našem zaváhání ve vápně. Zápas nakonec rozhodli naši útočníci, v rozmezí tří minut Jirásek poslal dvakrát do sóla Petra Svatoše, a ten byl v obou případech neomylný. Úplně hotovo ale ještě nebylo, hosté nepolevili a zase snížili na jednobrankový rozdíl. Pět minut před koncem dovršil svůj výkon Jirásek, po přesném pasu od M.Zemana za obranu tváří v tvář brankáři zkušeně proměnil. Ani tehdy ještě hosté nerezignovali, opět se tlačili za gólem a povedlo se jim vybojovat faul ve vápně. Vachuta ovšem další snížení nepřipustil a penaltu zneškodnil. Spokojenost tak nakonec zůstala na straně domácích hráčů a fanoušků.

 

Ostatní zápasyÚsilné - Pištín  2  : 2  ( Vařák, Kokrment - Grill, Čuhaj ) ,  Koloděje - Neplachov  3 : 1 ( Kubíček, Deák st., Šonka - D.Švec  ), Dříteň B - Mokré  1 : 2   ( Hromada - Hrádek, Štumbauer ), Lipí - Dubné  2 : 4  ( Jinek, Medula - Kudláček 2, Honner, Beníšek ), Dívčice - Temelín  1 : 4  ( Hrádek - Hošek 2, M.Jaroš, Pešek )