13.kolo Mokré - Chrášťany 1 : 1

20.04.2011 21:37

13.kolo, SO  16.4. od 17.00   Mokré - Chrášťany    1  :  1  ( 1  :  0  ) 

Branky : Ambler -  P.MACH  ( Suchan )

Rozhodčí Korch ( dobrý ), ŽK  1 : 0  , 40 diváků


Sestava : Dědič - Svoboda, V.Mach ©, Suchan, M.Zeman - Z.Zeman, P.Mach, Papoušek, Koukol ( 70.O.Komrska ) - Jirásek, P.Svatoš.

Komentář :  

V Mokrém jsme sehráli zajímavý zápas, který skončil celkem zaslouženou remízou a dobrým bodem pro nás, ale mohlo to dopadnout i výhrou na kteroukoli stranu. Domácí hráli svižně, zejména s oběma útočníky měli naši krajní beci plné ruce i nohy práce. Mohli jsme jít i do vedení, Svatošova nečekaná rychlá střela však narazila na břevno. Domácí hrozili více, několikrát se v brance vyznamenal Honza Dědič. Ten nestačil jen na jednu přesnou střelu po rychlé akci středem, kdy jsme po neodpískaném faulu ještě neměli srovnané řady. Druhá půle byla z naší strany ještě o kousek lepší, hlavně díky Jiráskovi jsme začali být ještě více nebezpeční, a přišlo i zasloužené vyrovnání, dlouhý nákop Suchana přesně do branky umístil hlavou Petr Mach. Pak jsme si vypracovali ještě další šance, které bohužel Z.Zeman ani Papoušek neproměnili, na druhé straně zvonilo za zády Dědiče také břevno. Takže jsme byli nakonec s bodem spokojeni, i s přihlédnutím k zúžené sestavě. Dobrý výkon docela potěšil :-)

 

Ostatní zápasyDubné - Úsilné  3 : 1  ( Kudláček 2, Beníšek - Hála ) ,  Temelín - Koloděje  4 : 3 ( Profant 2, Vornay, Pešek - Kubíček 2, Barták ), Neplachov - Dříteň B  3 : 0  kont., Pištín - Dívčice  3 : 1  ( Vávra, Ruso, Ježek - Matějka ), Bavorovice B - Lipí  1 : 0  ( Haluška )