10.kolo Chrášťany - Úsilné 1 : 0

24.10.2010 20:02

10.kolo, SO  23.10. od 12.30   Chrášťany - Úsilné   1  :  0  ( 0  :  0  ) 

Branka :  82. VOMÁČKA z pen. ( Suchan )

Rozhodčí Šíma ( průměr ), ŽK  2 : 1  ( Vomáčka, Suchan ), 50 diváků


Sestava : Michalec - Landa ( 60.Z.Zeman ), V.Mach, P.Suchan, Matějka ( 80.O.Komrska ) - M.Zeman, Vomáčka, P.Mach, Boháč ( 15.Pastor ) - Jirásek, P.Svatoš.

Komentář :   V netradičním časném popoledni se hrál zápas, v němž jsme byli  favoritem a chtěli udržet domácí sérii výher. Byl to ovšem zápas dvou rozdílných poločasů. Začali jsme sice aktivně, ale místo proměnění jedné ze šancí zapadla naše hra do šedi a útlumu, nedařily se přihrávky, hráli jsme úplně bez pohybu. Navíc si mladý Boháč brzy obnovil svalové zranění. Soupeř nepředvedl vůbec nic, do jediné šance jsme ho pustili vlastní chybou, naštěstí nás zachránilo břevno. Nepovedlo se zúročit ani žádnou ze standardních situací. Po důrazné domluvě v kabině již druhý poločas přinesl úplně něco jiného. Začali jsme hru více roztahovat do křídel, lépe jsme si rozuměli s míčem, a téměr jsme nepustili hosty na naší polovinu. Ti hráli úplně zataženi a bránili v devíti lidech, a nám nezbývalo než trpělivě dobývat. Při tom dobývání se povedlo několik křídelních akcí a centrů, ty nám ale úspěch nepřinesly, stejně jako rohové kopy. Nejblíže ke gólu měl Vomáčka, nejprve krásnou střelou z trestného kopu trefil břevno, pak po průniku středem volil namísto přihrávky ukvapenou a nepřesnou střelu. Rozhodnutí padlo 8 minut před koncem, kdy nejlepší hráč zápasu P.Suchan prošel s míčem až do vápna a tam byl jasně sražen. Nařízenou penaltu proměnil Vomáčka a rozhodl tak o 3 bodech. Ve zbytku zápasu jsme se snažili držet míč co nejdál, hosté se i přes jistou snahu na nic vážnějšího nezmohli. 

 

Ostatní zápasyTemelín - Neplachov  0 : 0,  Pištín  -  Mokré  0 : 0, Dubné - Dříteň B  3 : 1  ( Kudláček 2, Bohdal - Litvan ), Bavorovice B  - Koloděje  2 : 0  ( Jakeš, J.Smejkal ), Lipí - Dívčice  0 : 1  ( Tesař )