Úsilné - Chrášťany 0 : 1

19.10.2009 11:07

9.kolo, NE 18.10. od 15.30   Úsilné  -  Chrášťany  0 : 1 ( 0 : 0 )

82. PETR MACH ( Klička )

Rozhodčí Klouda ( docela dobrý ), ŽK - P.Svatoš

SestavaCihla – Dědič, V.Mach ©, Suchan, Matějka ( 60.M.Zeman )  -  Boháč ( 46.Svoboda ), Vomáčka, P.Mach, Papoušek ( 46.Z.Zeman ) - P.Svatoš, Klička.

Komentář :    Konečně jsme vyrazili k zápasu v plnější sestavě, už s uzdravenými Boháčem a Papouškem, po trestu i s M.Zemanem. Cílem bylo zlomit remízovou sérii a odvézt si všechny body. Po celý zápas jsme na těžkém terénu byli jasně lepší, domácí se kromě nakopávaných míčů na nic nezmohli a naše výborná obrana se vůbec do problémů nedostala. V útoku to však opět bylo tradiční neúspěšné dobývání, se spoustou standardních situací, co prošlo přes obranu, tak pochytal výborný domácí gólman. Ve druhé půli pak tlak sílil, dvě naše hlavičky mířily těsně vedle, Klička několikrát střílel ale nedůrazně, několika úniky po levé straně se blýskl Dědič. Spravedlivé rozhodnutí přišlo osm minut před koncem. Petr Mach si naběhl na přesný centr Kličky a ve skluzu trefil přesně k tyči. Domácí se na odpor již nezmohli, naopak jsme vedení mohli ještě navýšit, ale P.Svatoš ani Klička už neuspěli. Po čtyřech remízách v řadě jsme konečně odvezli povinné a zasloužené vítězství. 

Ostatní zápasyNeplachov -  Lipí  2 : 1  ( Brčák, D.Švec - Svoboda  ), Vltava - Temelín  1 : 2  ( Tesař - Pešek, Profant ), Dubné - Borek  3 : 1  ( Bohdal, Mikšovský, Hlaváč - Stehlík ), Koloděje - Ševětín B  6 : 0  ( Benda 2, Deák ml., Kubíček, Chalupa, L.Hartman ), Pištín - Dívčice 2 : 1 ( Bezpalec, Ruso - Eibl ), Dříteň B - Bavorovice 5 : 3  ( Klimeš 2, Slepička, Gutvirt, Lébl - Koláček, Hlavatý, Seethaler ).