Neplachov - Chrášťany 3 : 0

26.04.2010 09:39

17.kolo, NE  18.4. od 17.00    Neplachov  -  Chrášťany 3 : 0  ( 2 : 0 ) !

Branky : Šubrt, Brčák, Šafář

Rozhodčí Špelina ( !!! neměl tam být !!! ),  ŽK 3 : 2 ( V.Mach, P.Mach )

SestavaCihla – Svoboda, V.Mach ©, Suchan, Z.Svatoš -  Z.Zeman ( 55.Michalec ), Vomáčka, P.Mach, M.Boháč ml. -  Klička, M.Zeman.

Komentář :    Zápas nám nevyšel po všech stránkách. Začalo to už v týdnu zraněním čtyř hráčů základu, takže jsme přijížděli ve velmi oslabené sestavě. Další nevýhodou byl nepříjemný podmáčený terén, který znemožňoval nějakou velkou fotbalovost. A nakonec samozřejmě delegace rozhodčího Špeliny, který nás výrazně poškodil ve stejném zápase přesně před rokem. Důrazný soupeř by až takovým problémem nebyl, problémem byl způsob posuzování. Hned na počátku udělal pan rozhodčí dvě hrubé chyby, po kterých jsme rázem dvougólově prohrávali, a od té doby zápas neměl s fotbalem moc společného, protože jsme se s tím nedokázali vyrovnat a neustálým řečněním a výtkami jsme si rozhodčího odkláněli víc a víc. Nějaké šance na vstřelení branky jsme také měli, zejména po standardních situacích ( rohy a dlouhé auty ), domácí obrana ale vždy odolala. Vlastně můžeme být rádi, že jsme takový zápas dohráli bez vyloučení, stínem je také obnovené zranění kolene Z.Zemana ( také opět po faulu domácích, který rozhodčí přehlédl ). Domácí kromě tradičního důrazu nepředvedli vůbec nic, s takovými soupeři se musí bodovat i venku. Nezbývá než si přiznat, že takto se to dělat nedá, a každý se nad sebou musíme zamyslet. Za týden čekají Koloděje a to by mělo být o něčem jiném. 

 

Ostatní zápasyKoloděje - Úsilné  5 : 1  ( Barták 2, Deák, Bartoušek, Vaněrek - Leština ), Pištín - Temelín  1 : 1  ( Vávra - Faktor ), Lipí - Dívčice 1 : 1   ( Šturma - Pekař ),  Vltava - Borek 3 : 0  ( Švec 2, Havránek ), Ševětín B - Bavorovice B  0 : 5 ( Hlavatý 2, Kubata, Seethaler, Lysina ), Dříteň B - Dubné  4 : 0 ( Klimeš 2, Kovařík, Hošek )