Chrášťany - Neplachov 3 : 0

13.09.2009 13:59

 

4.kolo, SO 12.9. od 17.00  Chrášťany  -  Neplachov  3 : 0  ( 1 : 0 )

30. VOMÁČKA ( Klička ), 60. P.SVATOŠ  ( Jirásek, Z.Zeman ), 90. MIKOLÁŠEK ( Papoušek )

Rozhodčí Pícha ( nic moc ), ŽK - P.Mach, Jirásek

Sestava : Cihla – Landa, V.Mach ©, Suchan, P.Mach  -  Z.Zeman ( 61.Vachuta ), Papoušek, Vomáčka - Jirásek ( 85.Z.Svatoš ), P.Svatoš ( 75.Mikolášek ),  Klička.

Komentář :   Zápas se nesl v krásné atmosféře padesátin naší legendy Milana Mikoláška, a bylo velmi žádoucí, abychom ho vyhráli. Za splněním cíle jsme vykročili v ofenzivním rozestavení a od začátku bylo jasné kdo je na hřišti pánem. Chvilku jsme se sice jako vždy hledali, ale pak jsme přitlačili a soupeře téměř celý zápas ze sevření nepustili. Z řady nebezpečných akcí a rohů se neujalo v první půli nic, vedoucí gól přinesla 30.minuta, kdy byl před vápnem faulován Klička a trestný kop zatočil nádherně přesně do šibenice Vomáčka. Poté se dlouho nedařilo přidat pojistku, povedlo se až po akci levé strany, kdy Jirásek utekl obraně a předložil míč před branku, kde nejprve záhadně selhal Z.Zeman, následně dílo gólově dokonal Petr Svatoš. Na závěrečnou čtvrthodinu se dostal na hřiště i oslavenec Mikolášek v památečním dresu s číslem 50. To už hosté hráli o deseti bez vyloučeného obránce Dušáka, a na jejich branku se valil stále jeden útok za druhým, nejvíce po gólu volala Kličkova střela pravačkou, míč ale skončil na břevně. Poslední minuta přinesla nevídanou tečku za povedeným zápasem - Mikolášek si na 40m zpracoval hrudí míč na napálil ho na branku, kde se překvapený brankář jen ohlédl, jak mu míč zapadl do sítě. Lepší situaci by snad žádný scénárista ani nevymyslel .... Vydařila se i následná oslava.

 

Ostatní zápasyBavorovice B - Ševětín B 4 : 1  ( Hlavatý 2, Stárek, Burda - D.Chalupa ), Úsilné - Koloděje 2 : 0  ( Gregor 2 )  Temelín - Pištín  2 : 2  ( M.Jaroš, Vornay - Milec, Grill ), Dubné - Dříteň B 2 : 0 ( Maxa, Michálek ), Dívčice - Lipí  0 : 0 , Borek - Vltava 2 : 5  ( Petr 2 - Lacko 2, Havránek, Pícha, Švec ).