9.kolo Temelín - Chrášťany 2 : 1

20.10.2010 18:25

9.kolo, SO  16.10. od 15.30   Temelín - Chrášťany   2  :  1  ( 2  :  1  ) 

Branky :  Hanudel, Profant -   10. P.SVATOŠ ( Vomáčka, Michalec )

Rozhodčí Knotek ( moc to nezvládal ), ŽK  4 : 3  ( P.Mach, Suchan, Svoboda ), 50 diváků


Sestava : Michalec - Svoboda ( 82.Koukol ), V.Mach, P.Suchan, M.Zeman - Z.Zeman ( 65.Matějka ), Vomáčka, P.Mach, Pastor, Jirásek - P.Svatoš.

Komentář :   Prokletí venkovních utkání jsme nezlomili ani v derby zápase v Temelíně. Celý zápas proti favoritovi jsme odehráli aktivně a s patřičnou bojovností, ani to však na body nestačilo. Do vedení jsme šli hned na začátku, kdy po výkopu poslal Vomáčka do brejku P.Svatoše a ten se nemýlil. Domácí do přestávky skóre otočili dvěma pro nás celkem zbytečnými góly. Celou druhou půli jsme pak domácí do ničeho významného nepustili, a snažili jsme se o tlak vedoucí k vyrovnání. Šance jsme měli, ale ani Pastorova stoprocentní hlavička, ani střela Vomáčky si cestu do sítě nenašly. Domácím tak zůstaly všechny body, přestože nejméně jeden by slušel nám. Jinak atmosférou byl zápas velice nervózní, plný tvrdých soubojů a mnoha faulů. S tím se oboustranně špatně vyrovnal pan rozhodčí Knotek. A i někteří naši hráči neudrželi vždy psychiku v mezích.

 

Ostatní zápasyNeplachov - Pištín  4 : 2 ( Šubrt 2, Láník, Míka - Milec, Samec ), Mokré - Dubné  1 : 1  ( Ambler - Kudláček )  , Dívčice - Úsilné  3 : 1  ( Pekař, Pomeje, Hrubý - Hála ),  Dříteň B  - Bavorovice B  6 : 2  ( Vlášek 3, Koudelka, Kovařík, Florián  -  Trnka, Bohoněk ), Koloděje  - Lipí  3 : 2  ( Barták, Benda, L.Hartman  -  Šturma st., Klečka )