9.kolo Koloděje - Chrášťany 2 : 0

21.10.2012 11:51

 

9.kolo, SO 20.10. od 15.30   Koloděje - Chrášťany   2 : 0  ( 1 : 0 ) 

Branky : Kubíček, L.Hartman

Rozhodčí  Ambrůžek ( velmi dobrý ), ŽK  1 : 0 ,  160 diváků


Sestava : Lhotka – Svoboda, V.Mach ©, Jedlička (81.Kott), M.Zeman  -  P.Suchan ( 65.J.Kremsa ), P.Mach, Vomáčka ( 65.Pastor ), Boháč  - P.Svatoš, Jirásek.

 

Komentář :  Ve velikém derby jsme v Kolodějích opět neuspěli ... Domácí byli bojovní a důrazní a do šancí nás moc nepouštěli, ve chvílích kdy jsme útočili, tak se domácím dařilo nás zastavovat a vyrážet do protiútoků. Náznaky šancí nedotáhli do konce Jirásek ani Vomáčka, Suchanova pohotová střela se mezi tyče nevešla. Dokud jsme hráli po zemi a snahou o kombinaci, tak jsme měli tlak a ohrožovali šestnáctku soupeře. Většinou jsme se ovšem přizpůsobili tradiční hře domácích, míče často zálohu přelétávaly, útočníkům se vpředu nedařilo, protože byli dobře střeženi. Skóre otevřel domácí kanonýr Kubíček povedenou hlavičkou po dlouhém nákopu. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, ve chvílích kdy jsme soupeře přitlačili, tak k přímému ohrožení branky nedošlo. Navíc domácí vstřelili druhý gól, když L.Hartman byl v souboji s naším gólmanem důraznější a protlačil míč do sítě. Do konce zápasu jsme se platonicky snažili, ale k úspěchhu nevedlo nic. Kýžené body jsme si tedy bohužel neodvezli ...

 

Ostatní zápasy :  

Vltava - Vrábče    :   (  ), Mokré - Žabovřesky   :  (  ), Úsilné - Bavorovice B  0 : 2  (  ), Borek - Dubné   :   (  ), Pištín - Lipí  4 : 3  (  )