8.kolo Chrášťany - Dívčice 3 : 2

10.10.2010 19:12

8.kolo, SO  9.10. od 16.00   Chrášťany - Dívčice   3  :  2  ( 0  :  2  ) 

Branky :  55. P.SUCHAN, 75. P.SVATOŠ ( P.Mach ), 80. KOUKOL ( Pastor )  -  15. Hájek, 30. Eibl

Rozhodčí Feitl ( průměr ), ŽK 1 : 0  ( P.Mach ), 70 diváků


Sestava : Michalec - Svoboda, V.Mach, P.Suchan ( 65.Pastor ), Landa ( 70.Koukol ) - Papoušek ( 46.Z.Zeman ), Vomáčka, P.Mach, M.Zeman - Jirásek, P.Svatoš.

Komentář :   Doma se nám zatím na podzim daří, a chtěli jsme to potvrdit i s nevyzpytatelnými Dívčicemi. První poločas jsme zcela přenechali soupeři, až na pár záblesků jsme hráli úplně nemožně, jako bychom se již viděli na plánované následné oslavě, a soupeř se snadno po našich chybách dostal do dvoubrankového náskoku. Vyššímu skóre zabránila zbrklost útočníků a výborné zákroky uzdraveného brankáře Michalce. Až ke konci poločasu jsme trochu začali hosty tlačit a rýsovaly se náznaky šancí. Ve druhé půli jsme chtěli zápas otočit a pustili se do soupeře s vervou. Vytvářeli jsme si standardní situace, jejich zahrávání se ale ne vždy vedlo. Dvakrát nebezpečně hlavičkoval Vomáčka, Jirásek zakončoval po úniku těsně vedle. Ke snížení nám pomohlo štěstí i soupeř, Suchanův nákop z půlky hřiště tečovali hostující stoper i brankář a míč skončil v síti. Od té doby jsme měli jasně navrch a soupeřova obrana byly přetížená. Střídající Pastor vepředu podržel míč i rozehrál, a byl také nejblíže vyrovnání, jeho krásná pumelice ze 30 metrů se bohužel od tyče odrazila podél celé branky až k rohovému praporku. Za další chvilku P.Mach vysunul P.Svatoše a ten zakončil přesně a vyrovnal. Zápas jsme chtěli rozhodnout a bojovali jsme dál. Deset minut před koncem se to povedlo, Pastorova nepovedená střela se ve vápně odrazila k mladému Koukolovi a ten ve svém teprve druhém zápase vstřelil svůj první gól a rozhodl tak o 3 bodech. Ke konci zápasu se ještě hosté pokoušeli vyrovnat, my jsme se trošku začali o výsledek bát, ale naštěstí to dobře dopadlo. Za zlepšený výkon ve druhé půli a bojovnost jsme si výhru zasloužili, nicméně hosté se představili také v dobrém světle. 

 

Ostatní zápasyDubné - Neplachov  1 : 1 ( Mikšovský - Šubrt ), Bavorovice B - Mokré  3 : 2  ( Bohoněk 2, Slípka - Houska 2 )  , Pištín - Temelín  1 : 3  ( Trávníček - Havlíček, Souček, Jaroš ),  Lipí - Dříteň B   4 : 1   ( Klečka 2, Kupka, Lávička - Kovařík ), Úsilné - Koloděje  1 : 1  (  Hála  -  Červenka )