8.kolo Bavorovice - Chrášťany 3 : 1

20.10.2011 13:53

8.kolo, SO 15.10. od 13.30   Bavorovice B - Chrášťany  3 : 1   ( 1 : 1 ) 

Branky : Nevosad 2, Hlavatý - 24.P.SVATOŠ

Rozhodčí Knotek ( celkem dobrý až na ten zářez .... :-)), ŽK  2 : 2 ( P.Svatoš 2 ), ČK 90.P.Svatoš,  40 diváků


Sestava : Michalec – Svoboda, V.Mach ©, Suchan, P.Kremsa  - J.Kremsa, Jedlička, Boháč, Příhoda ( 70.Pastor ) - Vomáčka -  P.Svatoš.

Komentář : Na půdu favorita jsme dorazili jen ve 12 hráčích. Domácí byli herně i kombinačně lepší, my jsme ovšem pozorně bránili a v útoku si i vytvářeli šance, základem byla taktická ukázněnost a bojovnost. Ne všechno se samozřejmě dařilo, i tak jsme s domácími vydrželi držet krok celý zápas. Nastoupili jsme s rozestavením 4-5-1, na levém okraji zálohy dostal šanci mladičký Pavel Příhoda, a nevedl si vůbec špatně. Po tradičně zbytečném prvním gólu se nám podařilo vyrovnat zásluhou důslednosti hrotového P.Svatoše. Další příležitosti měl v první půli Jedlička, kterému nevyšly 2 samostatné úniky, a Vomáčka, jehož hlavičku po parádním centru Boháče skvěle vytěsnil domácí gólman na roh. Po přestávce jsme dostali opět zbytečný gól. Po špatně kopnutém našem rohu domácí gólman rychle rozehrál a áčková posila Nevosad  sólo přes celé hřiště proměnil blafákem. Pak se domácí uspokojili a my je zatlačili a donutili bránit. Vyrovnat se však nepodařilo, dílem chybělo štěstíčko ( trestný kop Suchana, hlavička Vomáčky, další břevno ), a ještě větším dílem vynikl domácí brankář Věneček, který zlikvidoval střely Suchana, P.Svatoše, i tutovku J.Kremsy. V době sílícího náporu, kdy už vyrovnání viselo na vlásku, zasáhl do vývoje jinak dobrý rozhodčí Knotek. Po rohovém kopu odkopával Suchan míč a domácí hráč do něj naběhl a upadl mu přes nohu. Nesmyslně se kopala penalta, kterou Nevosad proměnil a rozhodl o osudu zápasu. I přes další snahu a dobrý výkon jsme již neměli fyzické ani psychické síly dvoubrankové manko smazat, přestože jsme si bod určitě zasloužili. V poslední minutě ještě neudržel nervy P.Svatoš a po zbytečném zákroku musel po druhé žluté kartě ze hřiště trochu dříve než ostatní. V tu chvíli už to nic neřešilo, nám však bude citelně chybět v následujícím derby proti Kolodějím.

 Ostatní zápasy :  Dívčice - Vrábče 0 : 1 ( Knytl ), Žabovřesky - Pištín  3 : 1 ( Drmota, Horský, Pokorný - Vávra ) ,  Koloděje - Borek  2 : 0 ( Pospíchal 2 ),  Dubné - Mokré   2 : 4  ( Kudláček, Bohdal - Houska 2, Hrádek, Lexa ), Úsilné - Nemanice 2 : 5  ( Leština, Fürst - Dubský 2, Motl 2, Kubát )