7.kolo Chrášťany - Borek 0 : 1

07.10.2012 09:44

 

7.kolo, SO 6.10. od 16.00   Chrášťany - Borek   0 : 1   (  0 : 1  ) 

Branka : 5.Šulista

Rozhodčí  Kodl ( nic moc ), ŽK  4 : 2 ( M.Zeman 2, P.Suchan, V.Mach ), ČK Martin Zeman, 40 diváků


Sestava : Lhotka – Svoboda, V.Mach ©, P.Kremsa ( 15.Jedlička ), Svoboda  -  P.Suchan, P.Mach, Vomáčka, Boháč (75.Kott ) - J.Kremsa ( 80.Koukol ), Jirásek.

 

Komentář :  Měli jsme odhodlání potvrdit první místo v tabulce a navázat na předešlé výsledky. Hosté nás však zaskočili aktivní a drzou hrou, byli rychleji u míčů a v soubojích důraznější. Hned na začátku byl ve dvou soubojích úspěšnější hostující útočník a rychlou střelou trefil přesně k tyči. Zbytek zápasu se nesl v duchu naší marné snahy o vyrovnání. Hostům se dařilo včas napadat a nepouštěli nás moc do kvalitní kombinace, navíc se nám nedařily přihrávky a v útoku jsme příliš spoléhali na Jiráska. Hosté často kouskovali hru, časté byly teatrální výstupy a provokace. Rozhodčí Kodl se snažil mít zápas pod kontrolou, bohužel v tomto byli hosté vynalézavější a více jsme na to doplatili my. Zejména pak Martin Zeman, který se nechal hostujícím faulujícím frajerem vyprovokovat  a po dvou žlutých musel předčasně pod sprchy. Pouze o deseti jsme se poslední půlhodinu ještě více snažili, na naše konto přibyly rohové kopy i delší pobyt před šestnáctkou, ale  hmatatelným výsledkem byla jen jedna nastřelená tyč po hlavičce Suchana. Dál jsme hosty kromě dvou brejků už nikam nepustili a přimáčkli, ale všechny pokusy byly marné. Doma jsme tak ztratili už druhý zápas, aniž by se nám podařilo vstřelit gól ... 

 

Ostatní zápasy :  

Pištín - Žabovřesky 1 : 1  ( Borovka - Hüttner ), Vltava - Bavorovice  1 : 0  ( Pícha ), Mokré - Úsilné  0 : 2  ( Hála, Košťál ),  Dubné - Lipí 2 : 2  ( Návara, Simandl - Kruťko, Lávička ), Koloděje - Vrábče  2 : 2  ( Kubíček 2 - Knytl, Müller )