6.kolo Žabovřesky - Chrášťany 3 : 0

12.10.2011 10:45

 

6.kolo, SO 1.10. od 16.00   Žabovřesky - Chrášťany   3 : 0   ( 2 : 0 ) 

Branky : Horský 2, Knot

Rozhodčí  Janků ( dobrý ), ŽK  0 : 1 ( Boháč ),  70 diváků


Sestava : Lhotka – Svoboda, V.Mach ©, P.Suchan, Michalec - J.Kremsa ( 80.Šmidmajer ), Jedlička, Boháč, Kott ( 75.J.Suchan ) -  P.Svatoš, Příhoda.

Komentář :

Rozhodně to nevypadalo, že hraje donedávna první tým tabulky s týmem ze spodních pater. Domácí se ani nedostali k nějakému tlaku, ale dokázali během hrůzných 2 minut potrestat nedůraz a chyby Válců. Při prvním gólu měly  Válce na hranici šestnáctky míč na hlavě, ale neodhlavičkovaly a domácí zpoza vápna polokuchlem trefil přesně k tyči, navíc měl brankář zakrytý výhled. Druhý gól – rychlý únik domácích po straně, centr do vápna, kde zůstali 2 nepokrytí hráči a od tyče se jim podařilo skórovat. To se stalo zhruba kolem 25. minuty, do té doby byly Válce snad i aktivnější a hrozili zejména ze standartek (Sudžiho střela z možná 30 m se odrazila u šibenice od břevna bohužel před brankovou čáru. Góly Válce trochu přibrzdily, ale o přestávce bylo v kabině cítit, že se s prohrou nechtějí smířit a do 2.půle šly s cílem urvat aspoň bod! Ale i když se většina 2. půle hrála za mírné, ale bohužel jalové převahy Válců, gól ani nějaká 100 % šance se neurodila a naopak domácí v 75. minutě utkání rozhodli 3.gólem po dorážce ve skrumáži.

 Ostatní zápasy :  Dubné - Bavorovice  1 : 0 ( Kudláček ),  Borek - Vrábče  0 : 2 ( Tvaroh, Bauer ) ,  Dívčice - Mokré  3 : 2 ( Matějka, J.Kuráž, Hájek - Houska, Sekyra ),  Úsilné - Pištín  0 : 3  ( Vávra 2, Ježek ), Koloděje - Nemanice  1 : 3  ( Kubíček - Dubský, Bláha, Kubát )