3.kolo Bavorovice B - Chrášťany 2:1

12.09.2010 21:05

3.kolo, SO  4.9. od 14.00   Bavorovice B  - Chrášťany   2  : 1  ( 0  : 0  ) 

Branky : 50. Bělohlav, 53.Hlavatý   -   69.JIRÁSEK ( P.Mach, Vomáčka )

Rozhodčí Zevl ( jako vždy s úsměvem ), ŽK 2 : 1  ( Suchan ), 20 diváků


Sestava : Dědič - Svoboda ( 60.Z.Zeman ) V.Mach, P.Mach, Pastor - M.Zeman, P.Suchan, Vomáčka, Boháč - Jirásek, P.Svatoš ( 75.Papoušek ). Ještě byla k dispozici mladá garda ( Matějka, Koukol, O.Komrska ).

Komentář :    Tentokrát použiju referát od Bavorovických, který celkem vystihuje to, co se na hřišti dělo. Kromě uvedených jsme měli ještě pár dalších šancí, v poločase jsme měli správně vést tak o 3 góly .... domácí za příznivého stavu pak už hráli velice zkušeně, a pan Zevl pískal taky zkušeně ( tedy s úsměvem a nepřesně na obě strany ). Takže herně jsme si body sice zasloužili, ale nevezeme nic ....

"V sobotu po obědě se v Bavorovicích představil ambiciózní celek z Chrášťan. A hned ve třetí minutě měli na kopačkách gól po špatném vyběhnutí Bürgera. Ten však svou chybu napravil a na brankové čáře následnou střelu i dvě dorážky bravurně vykryl. V 11. min. centroval L.Kubata do ohně a dezorientovaný hostující bek poslal míč do vlastního břevna. Hosté využívali rychlého přechodu do útoku a hrozili především z brejků, domácí se spoléhali na výborně zahrávané volné přímé kopy. Zvláště dva Fojtíkovy stály za to, ve 20. min. zachraňoval brankář robinzonádou a o sedm minut později dělovka skončila na tyči. Těsně po přestávce nacentroval Dráb z 35 metrů na volného Bělohlava – 1:0. V 53. min. po další minele hostujících beků se dostal k balonu u zadní čáry v šestnáctce J.Smejkal a přesně přihrál Hlavatému, jenž dorážel z metru do odkryté brány. Domácím začal pomalu docházet dech a tak chrášťanští přitlačili na pilu a výsledkem bylo v 69. min. Jiráskovo snížení po dorážce vyražené střely. Hosté se vrhli do útoku ve snaze vyrovnat, ale bavorovičtí pozorně bránili, kouskovali hru a snažili se držel balón co nejdále od vlastního vápna. Tato taktika vedla k velice cennému tříbodovému zisku ."

 

Ostatní zápasyMokré - Dříteň B  3 : 2 ( Houska 2, Honner -  Florián, Werner ),  Pištín - Úsilné  2 : 0  ( Čapek, Ruso )  , Dubné  - Lipí  1 : 0  ( Pavlík ), Temelín - Dívčice  5 : 0  (  Faktor 3, J.Jaroš, Profant ), Neplachov - Koloděje  2 : 1  ( Švec, Šafář - Barták )