21.kolo Úsliné - Chrášťany 4 : 0

12.06.2011 20:25

21.kolo, SO 11.6. od 17.00   Úsilné - Chrášťany   4 : 0   ( 2 : 0 ) 

Branky : 

Rozhodčí  Zevl ( výborný ), ŽK  2 : 1 ( Pastor ),  30 diváků


Sestava : Vachuta - Dědič, V.Mach, Pastor, O.Komrska - J.Suchan ( 70.Šmidmajer ) Suchan, Vomáčka, Boháč - Jirásek, Mikolášek.

Komentář :  V zápase již téměř o nic nešlo, zahráli si tak i mladíci, navíc nás ani více nebylo, takže musel opět vypomoci také matador Mikolášek. Výsledek zápasu neodpovídá tak úplně průběhu hry. Byl to velice klidný zápas, který s přehledem řídil rozhodčí Zevl. Akce se střídaly na obou stranách, rovněž měla obě mužstva k dispozici spoustu standardních situací. Herně se naše oslabená sestava držela docela vyrovnaně a měla i pěkné momenty. Jediným a hlavním rozdílem byla produktivita. Zatímco domácím se průběžně podařilo vstřelit 4 branky ( vesměs po našich chybách ), nám se ve finální fázi nedařilo vůbec a to ani ve vyložených šancích. Už třetí utkání v řadě jsme neskórovali, a bez toho se vyhrávat nedá  . . .  

 

Ostatní zápasyDříteň B - Dubné    (  ), Dívčice - Lipí    (  ) ,  Neplachov - Temelín  0 : 1  (  ),  Mokré - Pištín   (  ), Koloděje - Bavorovice B  1 : 3  (  )