20.kolo Chrášťany - Temelín 0 : 0

05.06.2011 21:05

20.kolo, SO 4.6. od 17.00   Chrášťany - Temelín  0 : 0   ( 0 : 0 ) 

Branky : ----

Rozhodčí  Kodl ( průměr ), ŽK  2 : 3 ( Boháč, Pastor ), ČK 0:1 ( Profant ), 120 diváků


Sestava : Michalec - Landa, V.Mach, Suchan, M.Zeman - Koukol, P.Mach, Vomáčka, Boháč - P.Svatoš, Pastor ( 80.O.Komrska ).

Komentář :  Temelín si přijel pro důležité body v boji o postup. Naše opět neúplná sestava naznačovala, že by favorit mohl mít cestu ulehčenou, ale nebylo tomu tak. Od začátku byla sice aktivita na hostujících kopačkách, naše obrana však pracovala velice pečlivě. Protiútoky jsme měli nebezpečné, hrozili jsme standardními situacemi. Zejména série několika rohových kopů zatlačila hosty do vlastní šestnáctky, a ti byli výrazně zaskočeni. Přesto si svou kvalitou vypracovali několik slibných možností, ale neproměnili ani ty nejvyloženější. Navíc v brance čaroval výborný Michalec, nejlepší zákroky si schoval do druhé půle. Tam už se na kopačky favorita začala vkrádat nervozita, na klidu jim nepřidaly ani některé sporné výroky rozhodčího. Po jednom takovém neunesl hostující útočník nervy a byl vyloučen. Domácí celkem v pohodě hlídali slibnou remízu, a mohli jsme i vyhrát, Boháčovi se ale výbornou šanci v tísni proměnit nepodařilo. Zápas tak skončil dělbou bodů, což bude pro hosty v konečném účtování citelná ztráta. 

  

Ostatní zápasyBavorovice B - Dříteň B  4 : 1  ( Baščevan 2, Dráb, Haluška - Hromada ),  Úsilné - Dívčice  1 : 2  ( Kokrment - Tesař, Špán ) , Pištín - Neplachov  2 : 1  ( Ruso, Koklar - Šafář ), Dubné - Mokré 2 : 2   ( J.Navara, Kudláček - Hrádek, Stráda ), Lipí - Koloděje 3 : 1  ( Kruťko, Medula, Papáček - Chalupa  )