2.kolo Úsilné - Chrášťany 2 : 5

02.09.2012 20:01

 

2.kolo, SO 1.9. od 17.00   Úsilné - Chrášťany   2  :  5   (  2 : 1  ) 

Branky : Bejsta, Švec z pen.  -  40. SUCHAN ( P.Svatoš ), 47.JIRÁSEK ( P.Kremsa ), 55.P.MACH,  65. VOMÁČKA ( P.Mach ), 75.VOMÁČKA ( Jirásek )

Rozhodčí  Kodl ( podprůměr ), ŽK   : 3 ( P.Svatoš, Jirásek, P.Mach ),  30 diváků


Sestava : Lhotka – Jedlička, V.Mach ©, P.Kremsa, Svoboda ( 65.J.Kremsa )  -  P.Mach, P.Suchan, Vomáčka, Boháč -  Jirásek, P.Svatoš ( 75.Koukol ).

 

Komentář :  V zápase o čelo tabulky ( obě mužstva první kolo shodně vyhrála ) jsme přijeli do Úsilného, kde se nám tradičně moc nedaří. Hřiště mají nově upravené, určilě lepší než to bývalo, ovšem rozměry stále na spodním rozmezí, kdy všechny standardky třeba i z půlky jsou nebezpečné, což se behem utkání několikrát potvrdilo. První půle byla bojovná a velmi rozháraná, k čemuž přispíval nevyzpytatelnými výroky pan Kodl. Domácí se dostali do vedení po trestném kopu z velké dálky, který náš brankář podcenil. Pak poctivě a tvrdě bránili a nedávali našim útočníkům moc prostoru. Vedení navýšili z vymyšlené penalty, kdy faul přišel jasně ještě před vápnem. Nervozita byla oboustranná a hodně emotivně se jiskřilo. Naštěstí se nám do půle podařilo snížit. Přímý kop jsme rozehráli jinak než těch pár předtím a osamocený P.Suchan na malém vápně hlavou zavěsil. Do druhé půle jsme vstoupili odhodláni, a během pár minut jsme skóre otočili, nejprve se pěkně uvolnil Jirásek a trefil pěkně k tyči, potom zahrával P.Mach téměř z půlky tresný kop a míč místo centru k překvapení všech skončil v síti. To už byl na hřišti celkem klid, fotbalové kvalita byla jasně na naší straně, domácí stále jen nakopávali, a s tím už jsme si pak hravě poradili. Stav zápasu pak upravil dvěma šťastnými trefami Vomáčka, poprvé po střele P.Macha, a podruhé po akci Jiráska. Dále jsme pak zkoušeli pár dalších akcí, bylo znát, že už jsme hráli uvolněně. Na konci nám ještě rozhodčí upřel jednu penaltu a jeden gól neuznal. Ani závěrečné extempore s rozohněnými pořadateli nám neupřelo zasloužené 3 body a průběžné vedení v tabulce s pěkným skóre. Tak jen ať střelecká forma vydrží :-)  

 

Ostatní zápasy :  

Borek - Pištín   1 : 1  ( Novák - Hromádka ), Bavorovice B - Lipí  4 : 3  ( Seethaler 2, Šefčík, Hadač - Svoboda, Kruťko, Kümmel ), Žabovřesky - Vrábče   2 : 2   ( Jokl, Hála - Knytl, Beránek ),  Mokré - Dubné   2 : 3   ( Hrádek, Kneys - Honner 2, Kudláček ), Vltava - Koloděje  2 : 3  ( Havránek 2  -  Barták, Petr, Kubíček )