2.kolo Chrášťany - Mokré 3 : 3

07.09.2010 13:55

2.kolo, SO  28.8. od 17.00   Chrášťany - Mokré   3  : 3  ( 1  : 2  ) 

Branky : 10. VOMÁČKA z pen., 75.JIRÁSEK ( Svoboda ), 89.JIRÁSEK ( Pastor ) -  3.,5. a 85. Houska

Rozhodčí Ambrůžek ( jako vždy výborný ) ŽK 2 : 1  ( Svoboda, M.Zeman ), 90 diváků


Sestava : Michalec - Svoboda, V.Mach, P.Mach, Landa ( 80.Vachuta ) - M.Zeman, P.Suchan ( 70.Pastor ), Vomáčka, Z.Zeman ( 55.Dědič ) - Jirásek, P.Svatoš.

Komentář : Příjemně naladěni po výhře venku a po pouťovém předzápase jsme nastoupili proti celkem neznámému soupeři, který se fotbalově ukázal ve výborném světle. Začátek jsme vůbec nezvládli, dvěma hrubými chybami jsme přímo darovali soupeři dvoubrankové vedení. Naštěstí jsme se brzy oklepali a snížili, Vomáčka pálil z 20m do břevna a dorážku zastavil hostující obránce rukou, nařízenou penaltu pak Vomáčka s jistotou proměnil. Celý poločas jsme se snažili vyrovnat, z tlaku jsme si připravili mnoho standardních situací, bohužel jejich zahrávání se nám nedařilo. Soupeř kvalitně bránil a do šancí nás nepouštěl, naopak sám hrozil, když nás důrazem při napadání nutil k chybám, před další pohromou nás ochránil opět výborně chytající Michalec. Takže výsledkem byl celkem dobrý fotbalový zápas, který se musel hojnému počtu diváků líbit. Po přestávce pokračovala naše snaha o vyrovnání, hosté však také zlobili, některé z jejich akcí jsme museli zastavit jen za cenu žlutých faulů. Sílící tlak byl nakonec úspěšný, když centr Svobody proměnil hlavou Jirásek. Ke konci jsme otěže převzali definitivně a chtěli zápas rozhodnout za tři body. Místo toho ale přišla další hrubá chyba a hostující střelec opět trestal na 2:3 ! Ještě jsme se nesložili a stihli zaslouženě vyrovnat, centr Pastora poslal do sítě opět hlavou Jirásek. Ten měl ještě v nastavení super šanci na další gól, ale už neměl sílu na důraznější zakončení do odkryté branky. Zápas celkově ( kromě pár vlastních chyb, které nás zřejmě připravily o výhru ) tak přinesl hodně dobrého, od diváků přes kvalitního soupeře až po rozhodčího, a oběma mužstvům po jednom bodu do tabulky.   

 

Ostatní zápasyLipí - Bavorovice B  1 : 3 ( Babouček - Martiš, Blažek, vlastní ),  Dívčice - Pištín  0:1  ( Čapek )  , Úsilné - Dubné 3 : 1  ( Leština 2, Bejsta -  Kudláček ), Koloděje - Temelín  1 : 3  (  Červenka -  J.Jaroš, Faktor, Souček ), Dříteň B - Neplachov  2 : 0  ( Florian 2 )