14.kolo Borek - Chrášťany 2 : 1

02.05.2012 21:14

 

14.kolo, NE 22.4. od 16.00   Borek - Chrášťany  2  :  1   ( 2 : 1 ) 

Branky : Tengl 2  - 30. P.SVATOŠ ( Vomáčka )

Rozhodčí  Hybšman ( dobrý ), ŽK  1:2 ( P.Kremsa, P.Suchan  ),  30 diváků


Sestava : Lhotka – Svoboda, V.Mach ©, P.Kremsa, Pastor  -  J.Kremsa, P.Suchan, Bahleda, Kott ( 75.J.Suchan )  - Vomáčka, P.Svatoš.

Komentář Na Borku jsme sehráli důležitý zápas o 6 bodů, a dopadl pro nás dost smolně, bez bodů. Přitom jsme nesehráli špatnou partii, určitě jsme nebyli horší než domácí, doplatili jsme na nedůraz v koncovce. Oba góly jsme dostali v první půli po ztrátách míče na soupeřově polovině, kdy domácí předvedli rychlý protiútok po levé straně, s přihrávkou do ofsajdu ( náš poctivý pomezní bohužel nemávl … ) a gólovým zakončením. Zejména ten druhý přišel v době, kdy jsme přebírali převahu, vyrovnali jsme skóre a vytvářeli si nebezpečné situace. Akce Vomáčky nebo J.Kremsy volaly po gólu, bohužel jsme to nedotáhli a přišel trest. Ve druhé půli nechyběla vůle zápas otočit, chybělo však štěstí i větší důraz, ke konci snad i síly, protože jsme na lavičce měli jen dva nezkušené mladíky, jeden z nich se i na hřiště dostal, ale to na výrazné oživení nestačilo. Vyrovnat se tak nepodařilo a musíme teď zapnout a s přímými sousedy v tabulce  uhrát plný počet bodů.

 

Ostatní zápasy :  

Vrábče - Pištín  4:1  ( Mach 2, Ohrazda, Uhlíř - Čapek ),  Dívčice - Dubné 0:3  ( Michálek, Honner, Macháček ), Nemanice - Mokré 1:0  ( Kochlöfl ), Koloděje - Žabovřesky  1 : 0  ( Adámek ), Úsilné - Bavorovice B  0:2  ( Propš, Pleskač )