11.kolo Neplachov - Chrášťany 2:0

31.10.2010 18:41

11.kolo, SO  30.10. od 14.00   Neplachov - Chrášťany   2  :  0  ( 0  :  0  ) 

Branky :  Šubrt, Čada 

Rozhodčí Knotek ( celkem dobrý ), ŽK  2 : 2  ( P.Mach, P.Svatoš ), 30 diváků


Sestava : Michalec - M.Zeman, V.Mach, P.Suchan, Matějka - Z.Zeman, Vomáčka, P.Mach, Papoušek - Koukol ( 84.O.Komrska ), P.Svatoš ( 88.J.Suchan ).

Komentář :   Na poslední zápas podzimu jsme zajížděli na hřiště našeho nejnepříjemnějšího soupeře, do Neplachova. A zápas proběhl přesně v duchu vzájemné tradice - tuhý boj, ostré souboje, hádky a nervozita, fotbalovost nic moc. Tentokrát vše dopadlo docela v mezích, i díky dobrému výkonu rozhodčího Knotka. Domácí v duchu svého postavení v tabulce se snažili o tlak, naše obrana byla spolehlivá. My jsme přijeli oslabeni o několik hráčů, a útočné výpady byly ojedinělé. Dá se říci, že první poločas se odbyl mezi šestnáctkami, naší skoro jedinou šanci zmařili domácí faulem, penalta se ale nepískala.  Do druhé půle vstoupili lépe domácí, krajní záložník po křídle utekl a odcentroval přesně na hlavu nabíhajícího útočníka. Po obdrženém gólu jsme trochu přitlačili a začali domácí obranu trochu více zaměstnávat, vypracovali jsme si řadu standardek, dvě z nich byly gólu velice blízko, ale nezadařilo se. Domácí podnikali brejky a v podstatě si výhru pohlídali, navíc těsně před koncem pěkným gólem završili úspěšný podzim. Nám se jen potvrdilo, že se na hřištích soupeřů letos nedaří. 

 

Ostatní zápasyÚsilné - Lipí  3 : 2  ( Bejsta, Hála, Leština - Jinek, Boukalík ) ,  Mokré - Temelín  1 : 1 ( Houska - Havlíček ), Dříteň B - Pištín  1 : 3  ( Koudelka -     ), Koloděje - Dubné  2 : 1  ( Deák ml., Kubíček - vlastní ), Dívčice - Bavorovice B  2 : 1  ( Pomeje, Tuháček - Smejkal )