1.kolo Lipí - Chrášťany 0 : 2

29.08.2010 17:51

1.kolo, NE  22.8. od 17.00   Lipí  - Chrášťany  0  : 2  ( 0  : 1  ) 

Branky : 32. P.SVATOŠ ( Mikolášek ), 76. VOMÁČKA ( Mikolášek )

Rozhodčí Feitl ( dobrý výkon ) ŽK 1 : 0
Sestava : Michalec - Svoboda, V.Mach, P.Mach, Z.Svatoš - M.Zeman, P.Suchan, Vomáčka, Boháč ( 15.Mikolášek, 85.Koukol ) - Z.Zeman, P.Svatoš.

Komentář : K úvodnímu zápasu jsme přijeli do pouťového Lipí oslabeni o několik stabilních hráčů. Domácí měli po celý zápas zřetelnou optickou převahu, my jsme však pozorně bránili a dopředu hrozili brejkovými situacemi, které obstarával zejména na hrotu v podstatě osamocený Petr Svatoš. Po vynuceném příchodu nestárnoucího Mikoláška se nám také dařilo vepředu držet míč, Petr Svatoš se dostával do náznaků šancí, po pravé straně několikrát nebezpečně unikal velice aktivní Martin Zeman. Poté, co domácí hráč v největší šanci zápasu trefil jen břevno, se nám podařilo dát úvodní gól, když Mikolášek vybojoval míč pro P.Svatoše, který svým typickým způsobem utekl a prostřelil brankaře. Ještě jsme mohli přidat další gól, ale Vomáčka po pěkné kombinaci s M.Zemanem netrefil dobře míč. Po přestávce logicky tlak domácích sílil, což bylo ve velkém horku o to nepříjemnější, kromě několika standardních situací však nic nevytěžili. Naše obrana v čele se spolehlivým Michalcem v brance všechno odvrátila a vyřešila. Opět jsme se pokoušeli o brejkové situace, ale sil už taky ubývalo, aspoň jsme jimi uspořili cenné minuty na soupeřově polovině, dostali jsme se i k několika centrům, které zůstaly nevyužity. Náskok se povedlo pojistit po dalším z brejků. Mikolášek posunul míč mezi třemi obránci doleva na volného Vomáčku a jeho oblouček přeplachtil domácího gólmana přesně pod víko. Ve zbývajícím čase už jsme domácímu nervóznímu tlaku v pohodě odolali a odvezli si tak všechny body. 

 

Ostatní zápasyNeplachov - Mokré   2 : 1  ( Brčák, Šafář - Houska ),  Dubné - Dívčice  0 : 0 , Bavorovice B - Úsilné   0 : 1  ( Bejsta ), Pištín -  Koloděje  0 : 0, Temelín - Dříteň B   2 : 2 ( Souček, J.Jaroš - Vlášek, Koudelka  )