1.kolo Chrášťany - Vrábče 3 : 0

29.08.2011 17:19

 

1.kolo, SO 27.8. od 17.00   Chrášťany - Vrábče   3 : 0   ( 1 : 0 ) 

Branky : 30. SUCHAN ( Pastor, J.Kremsa ), 55.PASTOR ( P.Svatoš ), 65. P.SVATOŠ ( Pastor )

Rozhodčí  Brom ( šedý průměr ), ŽK  2 : 3 ( Koukol, Suchan ),  80 diváků


Sestava : Michalec – Svoboda, V.Mach ©, P.Kremsa, Jedlička  -  J.Kremsa ( 65.Kott ), Suchan , Vomáčka ( 75.Koukol ), Boháč -  P.Svatoš, Pastor ( 80.Příhoda ).

Komentář :  Pouťové sobotní odpoledne se nevydařilo s počasím, ale povedlo se po fotbalové stránce. V předzápase „staří“ přehráli „mladé“, potom jsme nastoupili k prvnímu zápasu sezóny proti celku Vrábče, s nímž jsme ještě nikdy nehráli. Představili jsme hodně obměněný tým s několika novými tvářemi, které se projevily v dobrém světle a ukázaly možný přínos. Zápas se odehrál celý v naší režii, soupeř se snažil, ale chyběla mu finální fáze. My jsme se zpočátku do koncovky taky nedostávali, kombinovali jsme jen k pokutovému území a nebezpečné byly jen 2 střely z dálky. Po úvodním náporu přišla tradiční hluchá pasáž, ve které se hosté nastěhovali na delší čas do našeho vápna a zmáčkli nás několika rohovými kopy. Tuto pasáž jsme přestáli a utnuli jí parádní rychlou akcí zakončenou vedoucím gólem. Jeden z nováčků Jindra Kremsa utekl po pravé straně a Pastor nasměroval ostrý centr před branku. Gólman hostí míč vyškrábl až na vápno, kde ze druhé vlny dobíhající Suchan přesně trefil a gólově tak odemkl sezónu. Druhý poločas měl stejný scénář a prosadili se oba útočníci. Nejprve akci P.Svatoše zakončil na brankové čáře důrazný Pastor, pak si role vyměnili, Pastor hlavou prodlužoval a P.Svatoš se z úniku nemýlil. Za rozhodnutého stavu si zahráli i další mladíci a zápas se v poklidu dohrál, M.Boháč ještě trefil břevno, a svojí tyč měl na konci dobře postavenou i náš gólman Michalec. Tři body za třígólové vítězství v deštěm zkrápěném zápase zůstaly zaslouženě doma, vyvedlo se i posezení v nově zbudované klubovně na hřišti.

 

Ostatní zápasy :  Dubné - Borek 0 : 1 ( Janíček ), Dívčice - Koloděje 1 : 1 ( J.Kuráž - Chalupa ) ,  Žabovřesky - Úsilné  5 : 0  ( Drmota, Pilný 2, Pokorný ),  Mokré - Pištín 2 : 1  ( Houska, Hrabánek - Ruso ), Bavorovice B - Nemanice  1 : 0  ( Seethaler )